Команда Навчально-практичної лабораторії «Юридична клініка» Навчально-практичного інституту права Університету ДФС України в особі студенток 4 курсу Сероветнік Олени  та Пшеничної Інни, а також керівника команди  к.ю.н., доцента, доцента кафедри фінансового права  Шолкової Тетяни Борисівни, взяла участь у Національній Олімпіаді юридичних клінік з консультування клієнтів, яка проходила з 03.03.2017 по 05.03.2017  на базі Національного університету «Острозька академія» у м. Острог (Рівненська обл.).

В Олімпіаді брали участь 20 команд з провідних юридичних ВНЗ України, такі як: Національний університет «Києво-Могилянська академія», Національний університет «Острозька академія», Національна академія внутрішніх справ України, Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого,  та інші.

Олімпіада проходила за підтримки USAID (Програма «Нове правосуддя»), Міжнародного фонду «Відродження», OSCE (координатор проектів в Україні), Асоціації юридичних клінік України, Української фундації правової допомоги, Офісу Уповноваженого ВРУ з прав людини та інщі.

Суддівський корпус Національної Олімпіади складався з представників Міністерства юстиції України, Офісу Уповноваженого ВРУ з прав людини, суддівського корпусу, наукового та академічного середовища, правозахисників, приватних юристів-практиків та членів  юридичного клінічного руху України та Польщі.

Національна Олімпіада проходила в 4 тури. За рішенням колегії з 10 суддів переможцями Національної Олімпіади стала команда НПЛ «Юридична клініка» ННІП Університету Державної фіскальної служби  України м. Ірпінь, які вибороли право представляти Україну та Університет ДФС України на щорічних Міжнародних Змаганнях з консультування клієнтів ім. М. Брауна – Л. Мостена, які цього року будуть проходити з 19.04 – 22.04.2017 у м. Кентербері (Великобрітанія). Друге почесне місце зайняла команда юридичної клініки Національного університету «Києво-Могилянська академія» м. Київ, третє місце зайняла команда юридичної клініки Національної академії внутрішніх справ України м.Київ.