28 жовтня члени НПЛ «Юридична клініка» ННІ Права Університету державної фіскальної служби України взяли участь у четвертій Правничій школі для юридичних клінік: «Сучасні виклики у роботі юриста. Успішний досвід реалізації проектів столичної юстиції та презентації проекту « Я маю право». Безоплатна правова допомога як дієвий механізм захисту та відновлення прав людини»», яку проводила Юридична клініка Академії адвокатури України м. Київ. 
Із вступним словом про роль юридичних клінік у практичному навчанні студентів виступила директор Центру розвитку професійних компетентностей Академії адвокатури України, член комісії МОН з розробки проекту Положення про Юридичну клініку Наталія Дяченко. Керівник Юридичної клініки Академії адвокатури України, адвокат Дмитро Федоренко розповів про роль практичного навчання в юр.клініці у побудові успішної кар’єри молодого правника. 
Крім того, члени юридичних клінік різних ВИШів України, в тому числі УДФСУ, Національного університету «Києво-могилянська академія», університету «КРОК», які були присутні на заході, отримали цікаву і корисну інформацію, на тему: «Сучасні виклики у роботі юриста. Успішний досвід реалізації проектів столичної юстиції. Презентація проекту «Я маю право!»», що передбачає створення на базі КМУ моніторингової групи для системного періодичного розгляду ключових справ щодо порушення прав громадян, від начальника Святошинського районного у м. Києві відділу державної РАЦС Головного територіального управління юстиції у м. Києві Ірини Антоненко. 
Директори Першого, Другого, Четвертого київських місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Леся Бурчак, Богдан Кушнір, Сергій Бреус спільно з начальником відділу правової інформації та консультації Ніною Власенко та головним спеціалістом відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Третього київського місцевого центру з надання БВПД Ольгою Мацієвською розповіли учасникам Правничої школи про безоплатну правову допомогу як дієвий механізм захисту та відновлення прав людини. 
Відбулась цікава та жвава дискусія, у якій всі учасники взяли активну участь.