Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа»

Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа»

19 лютого 2018 року в Навчально-науковому інституті фінансів, банківської справи Університету ДФС України відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа» серед студентів ІІІ-V курсів.

Організатором та відповідальною за проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади була кафедра фінансових ринків на чолі з д. е. н., професором, Заслуженим діячем науки і техніки України, завідувачем кафедри – Світланою Василівною Онишко.

До складу організаційного комітету з проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа» увійшли: д. е. н., професор, завідувач кафедри фінансових ринків Онишко С. В., к. е. н., доцент кафедри фінансових ринків Богріновцева Л. М., к. е. н., доцент кафедри фінансових ринків Вергелюк Ю. Ю., старший викладач кафедри фінансових ринків Венгуренко Т. Г., старший викладач кафедри фінансових ринків Федина В. В. та старший викладач кафедри фінансових ринків Шевчук Ю. В.

У заході взяли участь 19 студентів Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи.

З привітальним словом та побажаннями успіху і перемоги до студентів звернувся д. е. н., професор, директор Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи Михайло Олександрович Кужелєв.

Учасники повинні були вирішити конкурсне завдання, яке включало 2 блоки завдань, а саме: тестовий блок (20 тестових завдань) та розрахунковий блок (3 задачі). Максимальна кількість балів, яку могли отримати студенти – 100 балів.

За результатами І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа» перемогу в олімпіаді здобули:

І місце – Ланова Марина Анатоліївна (група ФМД-17-1, 5-й курс);

ІІ місце – Альохіна Оксана Олександрівна (група ФБД-14-4, 4-й курс);

ІІІ місце – Сєчина Катерина Павлівна (група ФБД-14-4, 4-й курс).

Переможці набули права представляти наш Університет у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа», що відбудеться 23-25 квітня 2018 року на базі Тернопільського національного економічного університету.

Вітаємо учасників та бажаємо успіхів переможцям у ІІ етапі олімпіади!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *