У нашій пам’яті вони назавжди залишились…

У нашій пам’яті вони назавжди залишились…

20 лютого 2018 року вшановуємо четверту річницю розстрілів на Майдані Героїв Небесної Сотні. У холі корпусу ЦІТ відбувся Мітинг-вшанування, на якому згадали подвиги Героїв, висловили слова співчуття та шани: ректор П.В. Пашко, адміністрація, студенти, курсанти та викладачі Університету ДФС України. Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих та поклали квіти до Меморіалу пам’яті.

У цей день, вшановуємо подвиг нашого студента, Героя України Дмитра Максимова, який за громадянську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, самовіддане служіння українському народу, виявлені під час Революції Гідності нагороджений званням Героя України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» посмертно.

Лютий 2014 року закарбувався в історичній пам’яті нашого народу назавжди. Вся Україна і весь світ стали свідками холодної жорстокості катів і щирого, чистого, світлого, відчайдушного пориву повстанців. Людей з дерев’яними щитами, які гинули від снайперських куль професійних вбивць. Такою є ціна нашої свободи. Кривава жертва мирних людей, принесена на жертовник заради майбутніх поколінь. Ми у вічному боргу перед їх найсвітлішою пам’яттю…

Пам’ятаємо і шануємо тих, хто віддали свої життя заради мирного майбутнього нашої країни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *