Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Фінанси»

Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Фінанси»

21 лютого 2018 року в Навчально-науковому інституті фінансів, банківської справи Університету ДФС України відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Фінанси» серед студентів ІІІ-V курсів.

Організатором та відповідальною за проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади була кафедра фінансів. До складу організаційного комітету увійшли: к. е. н., доцент кафедри фінансів Довгань Л. П., к. е. н., доцент кафедри фінансів Ліснічук О. А., к. е. н., доцент кафедри фінансів Першко Л. О., к. е. н., доцент кафедри фінансів Ріппа М. Б.

У заході взяли участь 26 студентів Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи (ІІІ–ІV курси). З привітальним словом і побажаннями успіху та перемоги до студентів звернулася к. е. н. доцент, в.о. завідувача кафедри фінансів Бедринець Мирослава Дмитрівна.

Структура конкурсного завдання передбачала наявність як теоретичних знань, так і практичних навичок студентів з вказаної дисципліни. Конкурсне завдання містило три блоки: теоретичний (теоретичні запитання); розрахунковий (2 задачі) й тестовий блок (20 тестів). Максимальна кількість балів, яку могли отримати студенти – 200 балів.

За результатами І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Фінанси» перемогу в олімпіаді здобули:

І місце – Миркун Богдана Анатоліївна (група ФБ-14-3);

ІІ місце – Бубнівська Діана Ігорівна (група ФБМОі-15-3);

ІІІ місце – Кисіль Юлія Віталіївна (група ФБМОі-15-3).

Переможці набули права представляти наш Університет у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Фінанси», що відбудеться 25–27 квітня 2018 року на базі ДВНЗ « Придніпровська державна  академія будівництва і архітектури»

Вітаємо учасників та бажаємо успіхів переможцям у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *