V Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми менеджменту та фінансів в сучасних глобалізаційних процесах»

15-16 березня 2018 року в рамках декади ННІ фінансів, банківської справи УДФСУ кафедрою менеджменту проведено V Міжнародну науково-практичну конференцію «Актуальні проблеми менеджменту та фінансів в сучасних глобалізаційних процесах».

До проведення Конференції була здійснена велика підготовча робота щодо налагодження партнерських зв’язків та співпраці з вітчизняними та закордонними колегами. Зокрема, у заході взяли участь представники ВНЗ з 5 країн, в тому числі – чотирьох Європейських, а саме:

Університет Генуї (Італія);

Факультет економіки та менеджменту Університету в Білостоку (Польща); Державна вища технічно-економічна школа ім. Броніслава Маркевича (Польща);

Університет ім. Яна Коменського та Європейська асоціація університетів третього віку EFOS (Словаччина);

Академія STING (Чехія).

Державні установи: Департамент кадрової політики та роботи з персоналом ДФС України, Управління у справах людей похилого віку та надання соціальних послуг Міністерства соціальної політики України. ГО «Асоціація Університетів третього віку «Клепсидра»» (м. Київ) та 10 вітчизняних ВНЗ різних регіонів України.

З вітальним словом до учасників та гостей Конференції звернулися: ректор, П.В. Пашко, д.е.н., професор; директор ННІ фінансів, банківської справи М.О. Кужелєв, д.е.н., професор; завідувач кафедри менеджменту М.В. Гусятинський, к.т.н., професор; Доктор Університету Генуї Діана Спулбер; Професор Державної вищої технічно-економічної школи ім. Броніслава Маркевича Кшиштоф Рейман; Доктор Університету ім. Яна Коменського Надєжда Храпкова; О.В. Суліма, начальник управління у справах людей похилого віку та надання соціальних послуг Міністерства соціальної політики України; С.В. Онишко, д.е.н., професор, завідувач кафедри фінансових ринків; президент Асоціаціїї Університетів третього віку «Клепсидра» А.Ю. Горбовий, д.е.н., професор. Також гостей привітав Радник Ірпінського міського голови, депутат ІМР М.В. Плешко та інші учасники наукового комітету Конференції.

За результатами Конференції було видано електронний збірник матеріалів тез доповідей з міжнародним індексом ISBN 978-83-950152-1-2 Ірпінь-Білосток (Польща):  http://e-bwn.com/publikacje/ua/2018_09_03.pdf

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *