«Хортинг ‒ національний бренд України у світі»

«Хортинг ‒ національний бренд України у світі»

22-23 березня 2018 року на базі Університету ДФС України пройшла перша Міжнародна науково-практична конференція до Дня заснування хортингу: «Хортинг ‒ національний бренд України у світі: олімпійська перспектива».

У заході взяли участь провідні фахівці та науковці в галузі педагогіки, фізичної культури і спорту: перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи О.А. Шевчук; проректор з наукової роботи П.В. Цимбал; директор ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації І.Й. Малинський; президент Національної ВГО «Українська Федерація Хортингу» Е.А Єрьоменко; декан факультету спорту та менеджменту НУФВСУ, заслужений тренер України з вільної боротьби В.Ф. Бойко; начальник відділу координування культмасових заходів та фізкультурно-спортивної роботи Ірпінської міської ради В.В. Кременчук та інші.

Хортинг як спортивне єдиноборство сформувалося в результаті узагальнення багаторічного досвіду тренерів, науковців, спортсменів Україні і багатьох інших країн світу, які збагатили техніку хортингу, привнесли в неї найбільш ефективні і раціональні прийоми, об’єднали кращі досягнення в єдиноборствах. Таким чином, хортинг представляє новий напрямок комплексного змішаного єдиноборства в світі, але різнопланові два раунди поєдинку істотно відрізняють цей вид спорту від інших завдяки розробленим правилам змагань, які до цього моменту в світі не застосовувалися. Усіх членів організації хортингу об’єднує одна мета – поширювати національне бойове мистецтво серед молоді та виховувати героїв і чемпіонів світу.

Учасники конференції обговорили питання подальшого розвитку хортингу в Україні та світі.

За підсумками роботи конференції буде видано збірник матеріалів Першої Міжнародної науково-практичної конференції до Дня заснування хортингу «Хортинг ‒ національний бренд України у світі: олімпійська перспектива».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *