Перемога у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студенських наукових робіт

Перемога у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студенських наукових робіт

Відповідно до наказу МОН України «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017-2018 н.р.» від 10.10.2017 р. № 1364 на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського 29-30 березня відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Економіки природокористування і охорони навколишнього середовища».

В цілому, у конкурсі прийняло участь 110 учасників із 38 ВНЗ України. Від імені нашого навчального закладу участь взяла студентка групи МСБі-15-2 ННІ економіки, оподаткування та митної справи Кущ Марія Олександрівна. Тема наукової роботи: «Сталий розвиток України: податковий аспект». Науковий керівник – завідувач кафедри товарознавства та техногенно-екологічної безпеки, к.т.н., доцент Авраменко Н.Л.

Після успішного захисту наукової роботи на підсумковій конференції рішенням конкурсної комісії нашій студентці було присуджено почесне 1 місце. Бажаємо Кущ М.О. нових досягнень на науковій ниві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *