Учасники студентського наукового гуртка «ПРАВНИК» зустрілися з працівником Антимонопольного комітету України

Учасники студентського наукового гуртка «ПРАВНИК» зустрілися з працівником Антимонопольного комітету України

29 березня 2018 року учасники студентського наукового гуртка «ПРАВНИК» кафедри господарського права та процесу одним пострілом «вбили одразу не двох, а навіть трьох зайців»:

– провели чергове засідання гуртка;

– зустрілися з працівником Антимонопольного комітету України;

– дізналися про історію успіху випускниці кафедри господарського права та процесу нашого Університету.

На засідання гуртка у якості гостя було запрошено головного спеціаліста 4 відділу розслідувань Департаменту розслідувань порушень законодавства про захист економічної конкуренції Антимонопольного комітету України Тетяну Володимирівну Симоненко. В роботі гуртка також прийняли участь завідувач кафедри господарського права та процесу Тетяна Олександрівна Мацелик, керівник студентського наукового гуртка від кафедри Макаренко Анастасія Сергiiвна, старший викладач кафедри Вікторія Павлiвна Мариношенко та асистент кафедри Юлiя Андрiївна Будник.

В результаті зустрічі студенти поглибили власні знання з питань захисту економічної конкуренції, діяльності АМКУ, дізналися про особливості працевлаштування та проходження державної служби в органах АМКУ. Присутні на засідання почули про цікаві приклади розслідувань порушень законодавства про захист економічної конкуренції, отримали відповіді на всі свої питання щодо роботи АМКУ та практичних аспектів майбутньої юридичної професії.

Також були обговорені плани гуртка на майбутнє та окреслена тематика наступних засідань гуртка «ПРАВНИК».

Дякуємо всім присутнім за цікавий захід, активну та плідну роботу та запрошуємо і надалі долучатися до роботи нашого гуртка!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *