ХІ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Правове життя: сучасний стан та перспективи розвитку»

ХІ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Правове життя: сучасний стан та перспективи розвитку»

      27 березня 2018 року кафедрою кримінального процесу та криміналістики за участю Приватного вищого навчального закладу «Європейський університет» та громадської організації «Фундація науковців та освітян» було проведено ХІ Всеукраїнську студентську науково-практичну конференцію «Правове життя: сучасний стан та перспективи розвитку».

         З вітальним словом виступили: проректор з наукової роботи Університету, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України   Цимбал П.В., директор Навчально-наукового інституту права, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Топчій В.В. та декан юридичного факультету ПВНЗ «Європейський університет», кандидат юридичних наук, доцент  Гуріна Д.П.

         Присутні науково-педагогічні представники різних навчальних закладів, студенти яких взяли участь у роботі конференції відзначили її високий рівень проведення та актуальність поданих матеріалів, зокрема, піднімалися питання щодо легалізації зброї в Україні, особливостей проведення кримінального провадження в зоні антитерористичної операції та окремі питання реформування судової системи в Україні.

         Проведення таких наукових заходів сприяє у студентів розвитку наукового потенціалу та засвідчує високий науковий рівень студентської молоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *