Перший благодійний марафон “20 000 кроків до здоров’я, знань та успіху”

Перший благодійний марафон “20 000 кроків до здоров’я, знань та успіху”

11 квітня 2018 року з нагоди декади ННІ обліку, аналізу та аудиту було започатковано та відкрито Перший благодійний марафон “20 000 кроків до здоров’я, знань та успіху”, який було організовано на підтримку дитини-інваліда від народження – діагноз ДЦП – Ванюши Сідляра, якому 8 рочків і проживає він в місті Ірпінь.
Ініціатором проведення стала адміністрація ННІ обліку аналізу та аудиту на чолі з директором Мацелюх Наталією Петрівною. Також з ідеями активно долучилися студенти-активісти інституту. Окремо хочемо подякувати старшому викладачу кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини Азарову О.В., за поради та спортивну точку зору та директору ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації Малинському І.Й за всебічну підтримку!!!Університет активно долучився до благодійної акції.
На чолі з ректором Пашком П.В.,першим проректором з навчально-методичної та виховної роботи Шевчуком О.А., вченим секретарем Яровою О.А., директором ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації Малинським І.Й., директором ННІ обліку аналізу, аудиту Мацелюх Н.П., проректором з адміністративно-господарської діяльності Фокіним О.Т. старшим викладачем кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини Азаровим О.В – було подолано перше коло, першу дистанцію, що і символізувало відкриття даного заходу. Наступні кола долали: заступники директора ННІ ОАА – Мартиненко В.В, Кітченко М.І., Рябчук О.Г., завідувачі кафедр, професорсько-викладацький склад, спортсмени нашого інституту Меленівська Ірина – майстер спорту України,чемпіонка України з вільної боротьби та Лісовський Євген – майстер спорту України з вільної боротьби, чемпіон Європи з бойового самбо, активісти – члени Студенської Ради, Профбюро, Наукового товариства та студенти-активісти нашого інституту. Запрошеними гостями були школярі, майбутні абітурієнти зі шкіл № 2, № 12, № 17, які також долучилися до благодійної акції.
Неабияк здивував професорсько-викладацький склад, який приготував нам найсмачніші частування: уху, плов, салати, пироги та пиріжки, канапки, концервацію, свіжі овочі та фрукти. Величезне дякуємо Вам за цей приємний сюрприз, який допоміг відновити сили та отримати енергію на цілий день.
В той же час школярі не сумували, Шарапа В.Г.- старший викладач кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини, проводив дружні змагання між студентами та школярами зі стрітболу та баскетболу.
Започаткований захід сприяв виникненню нової традиції, яка увінчалася неабияким успіхом.
Дякуємо усіх хто не був байдужим та долучився до благодійного марафону. Сподіваємося отримані нами позитивні емоції передадуться маленькому Ванюші, а виручені кошти допоможуть здійснити його мрії.
Пам’ятайте – все починається з бажання , а переростає у традиції та неймовірні ідеї.
Далі буде!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *