Студенти Навчально-наукового інституту права УДФСУ – призери ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з правознавства

Студенти Навчально-наукового інституту права УДФСУ – призери ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з правознавства

Навчатися завжди дуже цікаво. Знання, які ми набуваємо – це безцінний вантаж, що насправді  не має ваги. Досвід – це приємний і корисний вантаж, який допомагає нам у житті. А поєднання знань і досвіду – це неоціненний скарб, який розкриває безмежні можливості. 

11-13 квітня Всеукраїнська студентська олімпіада  за спеціальністю «Правознавство» зібрала в Запорізькому національному університеті кращих студентів-юристів України.

 Університет державної фіскальної служби України представляли такі студенти: Вовкочин Інна (студентка групи ПБ-14-5), Макарук Лілія (студентка групи ПБ-14-5), Гурда Катерина (студентка групи ПБ-14-5).

До числа найкращих увійшли й студенти нашого Університету.

За результатами командного туру команда Університету ДФС України посіла ІІІ місце у загальному рейтингу та отримала диплом. Також студенти отримали сертифікати, що підтверджують участь в олімпіаді. А за підсумками індивідуального конкурсу диплом ІІІ ступеня отримала Вовкочин Інна.

Під час церемонії нагородження кращі знавці права отримали корисну фахову юридичну літературу та подарунки від організаторів заходу. Крім того, приємним сюрпризом стала новина про те, що провідні юридичні фірмі України надали переможцям сертифікати на проходження на їхній базі юридичної практики.

Тож, бажаємо переможцям подальших наукових та творчих злетів!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *