Вітаємо з перемогою учасників ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Інвестування»!

Вітаємо з перемогою учасників ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Інвестування»!

19-20 квітня 2018 року на базі Одеської державної академії будівництва та архітектури відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Інвестування», що був проведений кафедрою економіки підприємства на чолі з д.е.н., професором Тетяною Олегівною Окландер. У цьому заході взяло участь 86 здобувачів вищої освіти з різних регіонів України, зокрема 56 – за першим (бакаларським) рівнем вищої освіти, 30 – за другим (магістерським) рівнем.

Університет державної фіскальної служби України в Олімпіаді був представлений бакалаврами Оленою Ленкевич (група ФБПп-14-6), Лілією Дудник (група ФБД-15-4), Лілією Каширіною (група ФБП-15-6), а також магістрами Олександром Черньонковим (група ФМД-17-1) та Олексієм Олійником (група ФМС-17-1), а супроводжувала учасників д.е.н., професор кафедри фінансових ринків Юлія Михайлівна Коваленко – член журі ІІ етапу Олімпіади.

Учасники змагань мали можливість отримати максимально 100 балів у складних випробуваннях. Цьогоріч завдання включали комп’ютерне тестування (40 тестів) і розв’язання трьох задач із реального та фінансового інвестування.

За результатами участі у ІІ етапі Олімпіади Олексадр Черньонков посів ІІ місце за другим (магістерським) рівнем вищої освіти, отримавши у підсумку 82,33 бали. Решта учасників від Університету також показали гарні результати, гідно представили наш заклад у випробуваннях та отримали сертифікати учасників ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Інвестування».

Грамотами було відзначено у цьому році члена журі Олімпіади – д.е.н., професора кафедри фінансових ринків Юлію Михайлівну Коваленко за плідну працю та забезпечення об’єктивного оцінювання результатів Олімпіади, а також за високий професіоналізм та підготовку переможця ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Інвестування».

Від імені супроводжуючих викладачів і членів журі Олімпіади висловлюємо вдячність д. п. н., доценту кафедри філософії, політології, психології та права Світлані Станіславівні Єрмаковій за можливість прийняти участь у науково-педагогічному семінарі на тему «Орієнтири ноосферної освіти».

Навчально-науковий інститут фінансів, банківської справи та кафедра фінансових ринків вітає учасників, висловлює їм щиру вдячність за гідне представлення Університету державної фіскальної служби України у ІІ етапі Олімпіади. Зичимо їм міцного здоров’я, нових звершень та здобутків!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *