Науково-практичний круглий стіл на тему: «Фінансові інструменти регіонального розвитку в Україні в умовах децентралізації»

Науково-практичний круглий стіл на тему: «Фінансові інструменти регіонального розвитку в Україні в умовах децентралізації»

19 квітня 2018 року кафедрою фінансів проведено науково-практичний круглий стіл на тему: «Фінансові інструменти регіонального розвитку в Україні в умовах децентралізації», у якому прийняли участь науково-педагогічні працівники кафедри та студенти ННІ фінансів, банківської справи. На

У заході приймали участь начальник фінансового управління Ірпінської міської ради Данилюк Євгенія Василівна і начальник відділу аналізу по платежах за замелю Іванюха Віта Олександрівна.

Під час проведення круглого столу Євгенія Василівна розповіла про особливості формування бюджету міста Ірпеня в умовах децентралізації, розкрила переваги цього процесу для фінансового забезпечення територіальних громад та визначила планові показники розвитку нашого міста на 2018 рік.

Захід був дуже цікавим та змістовним як для студентів, так і викладачів. Була досягнута домовленість щодо періодичності проведення таких зустрічей із фахівцями-практиками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *