Академія молода – 2018

Академія молода – 2018

26 квітня 2018 р. відбулася щорічна студентська наукова конференція «Академія молода – 2018», в роботі якої взяли участь понад 100 студентів з Києва, Запоріжжя, Ірпеня. З вітальним словом до учасників конференції звернулися завідувач кафедри філософії та політології УДФСУ д.філос.н., професор Воробйова Л.С., директор ННІ гуманітарних наук УДФСУ д.філос.н., професор Мандрагеля В.А.

На пленарному засіданні з цікавими доповідями виступили волонтер Корпусу миру з США Еммері Бреккі (Emmery Brakke), яка ознайомила учасників конференції з освітніми практиками США; професор філософії з Університету бізнесу і туризму м. Туріба (Латвія) Маріс Онзевс (Maris Onzevs) розказав про ціннісно-правові аспекти діяльності ЄС.

На секційних засіданнях учасники конференції обговорювали ціннісно-світоглядні візії сучасної молоді; аксіологічні аспекти громадсько-політичних процесів у сучасному українському суспільстві; загрози і виклики безпеки, що містять у собі сучасні технології, а також намагалися сформулювати нові етичні принципи ставлення людини до грошей.

За підсумками роботи конференції «Академія молода – 2018» її учасники ухвалили резолюцію, що в умовах модернізації України важливою складовою вітчизняної трансформації є ціннісно-світоглядні аспекти суспільного буття. Учасники конференції виступили з ініціативою організації та проведення конкурсу студентських наукових проектів, присвячених напрямкам реформування українського суспільства в рамках реалізації Доктрини збалансованого розвитку «Україна 2030».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *