Олімпійська зарядка в Національному університеті державної фіскальної служби України

Олімпійська зарядка в Національному університеті державної фіскальної служби України

Не змінюючи традиції, ми знову на ранковій зарядці! Проведення такого заходу в нашому університеті вже стало звичним, адже третій рік поспіль студенти, курсанти, працівники навчального закладу та всі бажаючі  з хорошим настроєм збираються виконувати динамічні вправи, щоб показати, що здоровий спосіб життя – це основа розвитку кожної особистості, її бадьорого, повноцінного існування.

Звичним є проведення такої олімпійської зарядки до Дня фізичної культури і спорту. Саме тому, сьогодні, 07 вересня 2018 року в парковій зоні Національного університету державної фіскальної служби України було людно, адже сотні людей енергійно, весело та натхненно виконували фізичні вправи.

Тренування розпочалося о 7:45 з вітального слова ректора університету Павла Володимировича Пашко, який привітав всіх присутніх зі святом, а потім й сам долучився до ранкової зарядки.

Захід організовано та проведено за підтримки Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації з метою мотивування молоді більше рухатися, активно відпочивати, вести здоровий спосіб життя. Зарядку проводили спеціально запрошені гості – команда «CRAZY Аніматори».

В здоровому тілі – здоровий дух! Отож, не лінуйтеся бути загартованими, енергійними, активними, бо ваше здоров’я залежить саме від вас!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *