В університеті визначили найрозумнішого першокурсника

У НУДФСУ визначили найрозумнішого першокурсника 2018 року. Розпочав 10-й ювілейний інтелектуальний конкурс традиційно ректор університету Павло Пашко.
«Представники 1-го курсу сьогодні мають змогу показати свої знання у всіх галузях науки, познайомитися один з одним та традиціями рідного університету. Тому бажаю вам отримати море позитивних емоцій та вражень, світлих думок і хай переможе кращий», – закликав ректор.
В інтелектуальному конкурсі, який відбувався у 3 тури, взяли участь 17 учасників з усіх навчально-наукових інститутів. У першому турі учасники відповідали на питання з наявними варіантами відповідей. У другому турі участь брали 6 гравців, які набрали найбільшу кількість балів у першому, їм на вибір було запропоновано шість категорій.
У фінальному турі 3 гравців обирали із трьох тем свою «спеціальну категорію». Порядок вибору категорій та надання відповідей учасниками відбувалися по ланцюжку, відповідно до результатів другого туру.
Отже, за результатами 3 турів, перемогу в інтелектуальному конкурсі отримав Андрій Чава, студент ННІ права; друге місце виборола Вікторія Костюк, ННІ економіки, оподаткування та митної справи; третє місце посіла Владислава Хлюст, ННІ гуманітарних наук.

Переможець розповів, що не готувався до конкурсу і зізнався, що у фіналі змагалися гідні конкуренти. «Мені вистачило знань, отриманих раніше, бо я брав участь у шкільному конкурсі «Найрозумніший», але зізнаюся чесно, тут мені попалися гідні суперники», – зазначив Андрій Чава.
Він додав, що гордий носити звання «найрозумнішого» і закликав всіх школярів вступати до НУДФСУ.  «Бажаю усім вступити до нашого чудового університету та раджу вчитися і ще раз вчитися, щоб наступного року носити таке почесне звання як «Найрозумніший першокурсник»!, – підсумував переможець.
Кубок переможцю вручив «Найрозумніший першокурсник 2017 року» Сергій Твердун, студент ННІ ОАА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *