Актуальні проблеми казначейської системи України було розглянуто на науково-практичному семінарі за участю фахівців-практиків

Актуальні проблеми казначейської системи України було розглянуто на науково-практичному семінарі за участю фахівців-практиків

17 жовтня 2018 року кафедрою фінансів імені Л.Л. Тарангул ННІ фінансів, банківської справи Університету державної фіскальної служби України було проведено науково-практичний семінар за участю фахівців-практиків на тему: «Актуальні проблеми казначейської системи України».

На запрошення кафедри відгукнулися фахівці-практики Перин Віктор – начальник управління платіжних систем Державної казначейської служби України та Варавіна Яна – головний казначей Департаменту міжбюджетних відносин та видатків місцевих бюджетів Державної казначейської служби України.

Гості презентували змістовну доповідь щодо сучасних проблем розвитку та функціонування вітчизняної казначейської системи.

На семінарі було розглянуто стан функціонування системи казначейського обслуговування бюджетів, виконання Державного бюджету України на основі Єдиного казначейського рахунку.

У кінці заходу відбулася жвава дискусія, що допомогла учасникам семінару – студентам та НПП кафедри визначити шляхи удосконалення існуючих напрямів розвитку казначейської системи України та отримати відповіді на актуальні питання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *