В університеті встановили черговий рекорд

В університеті встановили черговий рекорд

Декілька хвилин тому в Національному університеті державної фіскальної служби України було встановлено черговий рекорд України «Наймасовіша дегустація омлету», який зафіксував Національний реєстр рекордів України спільно із ресторатором, головним ревізором країни та учасником «Танців з зірками» Миколою Тищенком. Мета заходу спростувати думку, що студент – це вічно голодна людина і зробити це креативно та на всю країну.

Микола Тищенко перед встановленням рекорду, пройшовся університетом та поділився своїми враженнями із присутніми. «Ваш університет дивовижне, прекрасне, красиве і сучасне місце. Мені подобається, що у вас все чисто і акуратно, ви великі молодці. За моїм великим переконанням, чистота – це елітарність! У мене склалося враження, що я за кордоном», – підкреслив гість, а спробувавши омлет, припустив, що шеф-повар закохався. «Так, оцінюємо омлет. Золотиста корочка є, запах приємний, горілості немає, омлет неперевершений, але повар явно закохався», – сказав ресторатор і «відправив повара на балкон».

Представники Національного реєстру рекордів України зауважили, що приємно здивувалися, коли університет подав заявку на встановлення нового рекорду, адже всього рік тому студенти встановили рекорд по виготовленню найбільшої кількості тюльпанів у техніці орігамі за одну годину. «Сьогодні ви нас здивували вдруге і хочу зауважити, що це окрема категорія рекордів. Це не просто наймасовіша дегустація омлету, це не просто кулінарне мистецтво, це вміння і бажання пригостити всіх присутніх і бажання бути гостинними та щасливими», – підкреслили представники реєстру рекордів і вручили диплом про встановлення рекорду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *