Кафедрою психології та соціології було проведено майстер-клас відомим психологом Володимиром Миколенком “Емоційне моделювання”

Кафедрою психології та соціології було проведено майстер-клас відомим психологом Володимиром Миколенком “Емоційне моделювання”

13 вересня 2018 року кафедрою психології та соціології було організовано проведення майстер-класу відомого психолога Володимира Миколенка “Емоційне моделювання”.

Володимир Миколенко – психолог, сімейний психотерапевт, тренер, коуч, засновник Школи Емоційного Моделювання і автор методики Емоційне Моделювання, голова Секції системної сімейної психотерапії Київського відділення Української спілки психотерапевтів, керівник Психологічного центру “Homo psychologicus”.”Емоційне Моделювання” – це авторська методика і теорія моделювання успішного і позитивного досвіду через опрацювання негативних переживань в минулому. Теорія і методика розроблені на стику системної сімейної психотерапії, гештальт терапії, розстановок і когнітивно-поведінкової терапії.На зустрічі Володимир Миколенко ознайомив учасників з основними засадами теорії та методики Емоційного Моделювання. Психолог продемонстрував, як на практиці діє авторська методика. Присутні на заході студенти та викладачі могли спостерігати демонстраційну сесію з клієнтом (до психотерапевта зі своїм запитом звернувся викладач з числа присутніх). Результативність психотерапевтичної роботи для клієнта була очевидною. Такою ж беззаперечною була користь майстер-класу для присутніх викладачів психології, психологів та майбутніх психологів. Було наочно продемонстровано, як представлена методика дозволяє ефективно працювати з хронічними емоційними травмами, з розумінням і прийняттям особистої та сімейної історії. Вона може бути використана для моделювання різних варіантів свого майбутнього і майбутнього своєї сім’ї, для прийняття складних рішень, для моделювання станів щастя, позитиву і успіху.На завершення бажаючі мали змогу задати питання щодо використання методики у різноманітних випадках роботи з клієнтами та групою.Майстер-клас відомого вітчизняного психолога Володимира Миколенка “Емоційне моделювання” не залишив байдужими жодного учасника. Ми вдячні автору методики за майстер-клас і чекаємо наступних не менш цікавих і корисних зустрічей. Далі буде…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *