ННІ фінансів, банківської справи відсвяткував 23-тю річницю з нагоди Дня заснування інституту

У Національному університеті державної фіскальної служби України відбулося урочисте святкування 23-ої річниці з нагоди Дня заснування ННІ фінансів, банківської справи (далі – ННІ ФБС). Студенти інституту спільно з Культурно-мистецьким центром «Сузір’я» подарували глядачам святковий концерт, на якому продемонстрували творчі номери, виконали пісні і порадували яскравими танцями.

На святі були присутні члени ректорату, завідувачі кафедр та увесь професорсько-викладацький склад Навчально-наукового інституту на чолі з директором інституту Михайлом Кужелєвим. Почесними гостями свята стали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Олена Чернявська та Почесний громадянин Києво-Святошинського району Микола Гусятинський, які привітали ННІ ФБС з річницею та провели церемонію нагородження подяками та грамотами.

Розпочався захід з вітального слова Першого проректора з навчально-методичної та виховної роботи Олега Шевчука, який привітав з цією важливою датою весь колектив інституту та зазначив, що він займає лідерські позиції в більшості показників університету. «Мені дуже приємно що інститут розвивається, відкриваються нові спеціальності. ННІ ФБС має величезний потенціал» – сказав він і додав: «На зібраннях ми розглядаємо показники рейтингу, у тому числі успішність студентів, здобутки викладачів, кафедр, і саме ваш інститут займає лідерські позиції» – підкреслив Олег Шевчук.

Також, привітав колектив і директор інституту Михайло Кужелєв, він підвів підсумки роботи інституту і розповів про зміни, що відбулися в житті інституту. «Ми впевнено рухаємось вперед разом з нашим університетом та нашими випускниками. Я завжди кажу вам, що ми маємо належно працювати. Ті здобутки, які є у нас сьогодні, ми маємо, завдяки тому, що гарно працюємо» – зауважив він.

Свято було яскравим та веселим. Всі присутні отримали масу позитивних емоцій та гарний настрій!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *