Відбувся турнір зі змішаних єдиноборств ММА «Кубок Ірпеня» присвячений пам’яті воїнів АТО

Відбувся турнір зі змішаних єдиноборств ММА «Кубок Ірпеня» присвячений пам’яті воїнів АТО

У Національному університеті державної фіскальної служби України (далі – НУДФСУ) відбувся турнір зі змішаних єдиноборств ММА «Кубок Ірпеня» присвячений пам’яті воїнів АТО. Організували захід Навчально-науковий інститут спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації спільно з громадською організацією «Професійна ліга змішаних єдиноборств України». Метою турніру є залучити студентів до занять спортом та виховати у молоді національний патріотизм.

Розпочалась урочиста частина з виконання Гімну України. Відкривав турнір Герой України Валерій Чибінєєв, який висловив вдячність організаторам та побажав успіху учасникам змагань. «Хочу подякувати організаторам турніру за те, що вшановуєте пам’ять героїв АТО, за те, що ви пропагандуєте здоровий спосіб життя серед населення. Хочу побажати, щоб цей турнір був щорічним і став чудовою традицією для всіх нас», – зазначив Валерій Чибінєєв. І додав: «Учасники! Бажаю вам витримки, наснаги і досягти перемоги в боях. А всім присутнім бажаю мирного неба над головою та злагоди в нашій країні!», –  побажав Герой України.

Також, учасників змагань привітав директор ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації Ігор Малинський. «Ми раді вітати вас у стінах нашого університету. Ми завжди сприяємо таким заходам, і всьому, що розвиває і підтримує спорт в університеті,– сказав він і додав: – Бажаю міцного здоров’я учасникам. Нехай переможе сильніший!».

Варто зазначити, що  учасниками турніру були студенти Ірпінського державного коледжу економіки та права, зокрема, Артем Чорний та Андрій Ткаченко, які зайняли 1-ші місця на турнірі. А також випускник НУДФСУ Дмитро Гриценко, який здобув перемогу у професійному поєдинку.

Турнір присвячений пам’яті воїнів АТО, які відстоювали незалежність нашої країни в ході антитерористичної операції та продовжують захищати нас на сході України. Пам’ять загиблих вшанували хвилиною мовчання та провели церемонію покладання квітів до меморіального комплексу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *