Подвійні дипломи для студентів інституту інформаційних технологій: університет підписав угоди про співпрацю

Подвійні дипломи для студентів інституту інформаційних технологій: університет підписав угоди про співпрацю

Національний університет державної фіскальної служби України підписав меморандуми про співпрацю із Вищою школою економіки менеджменту та державного управління (м. Братислава, Словаччина) та Асоціацією інформаційних технологій Словаччини. Налагодження співпраці відбулося у рамках декади Навчально-наукового інституту інформаційних технологій (далі – ННІ ІТ).

Участь в урочистостях взяли ректор Павло Пашко, Перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, директор ННІ ІТ Артур Горбовий, викладачі, студенти ННІ ІТ та інші представники університету.

Спеціальними гостями стали віце-президент ІТ-асоціації Словацької Республіки Маріо Леловські; Президент Вищої школи економіки менеджменту та державного управління та керівник відділу управління ІТ (м. Братислава, Словаччина) Любош Цібак; проректор з міжнародних зв’язків Вищої школи економіки та менеджменту у громадському управлінні (м. Братислава) Станіслав Філіп; представник Асоціації “IT Ukraine” Галина Лакуста.

Під час зустрічі гості презентували проект «Подвійний диплом» та розповіли про переваги, які отримають наші студенти. Програма передбачає навчання у Словаччині, завдяки якій студенти ННІ ІТ зможуть одночасно отримувати дипломи двох навчальних закладів, навчання та проживання безкоштовне. По закінченню навчання студенти отримають можливість працевлаштування у Словацьких IT компаніях.

Після підписання договорів було проведено екскурсію по університету, гості оглянули нові аудиторії та обговорили подальшу співпрацю.

Нагадаємо, що працівники університету вже мали можливість отримати міжнародний досвід роботи у словацькій Вищій школі економіки та менеджменту державного управління.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *