Наукова діяльність студентів НУДФСУ вкотре отримала визнання

Студентка Навчально-наукового інституту права Національного університету державної фіскальної служби України Наталія Блищик взяла участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з напряму «Транспортні технології (за видами транспорту)» (секція «Транспортне право»). Конкурс проходив на базі Кременчуцького національного університету ім. Михайла Остроградського.

Всього на конкурс було подано 149 робіт від 190 учасників різних закладів вищої освіти України (у секції «Транспортне право» – 24 роботи, з яких 9 було допущено до захисту).

За результатами захисту наукових робіт Наталія Блищик виборола ІІ місце (тема роботи: «Цивільно-правова відповідальність сторін за договором перевезення вантажу автомобільним транспортом»), поступившись тільки студентам із Запорізького національного університету, які посіли І місце.

Студентка розповідає, що готувала наукову роботу близько двох місяців та докладала максимум зусиль аби гідно представити свій університет. «Я почала писала наукову роботу ще у жовтні. У І турі конкурсу, який відбувся у листопаді, зайняла ІІ місце і дуже зраділа, що мені випав шанс представити свій університет на такому конкурсі», – зазначає Наталія і додає. «Загалом, мені сподобалося місто та університет. Нас добре прийняли, панувала дружня атмосфера. Учасників не налаштовували один проти одного, адже ми всі колеги і приїхали сюди займатися наукою».

Крім цього, студентка зазначає, що не збирається зупинятися на досягнутому і вже починає готувати наступну наукову роботу. «Після перемоги у конкурсі мене запросили взяти участь у аналогічному Міжнародному конкурсі наукових робіт, який відбудеться у травні. Тому, ми з моїм науковим керівником вже плануємо наступну наукову роботу», – розповідає Наталія Блищик.

Вітаємо студентку із перемогою та бажаємо успішного втілення усіх наукових задумів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *