Навчання в США стало ще реальнішим з компанією EducationUSA

У Національному університеті державної фіскальної служби України відбулася зустріч студентів із представником та координатором заходів мережі консультативних освітніх центрів EducationUSA Неллі Петлик. Захід організував відділ міжнародного освітнього співробітництва з метою презентації можливостей отримання вищої освіти та проведення наукових досліджень у Сполучених Штатах Америки (США).

Неллі Петлик зауважила, що процес отримання освіти та проведення наукових досліджень в Україні та в США значно відрізняються між собою, але однаково є важливим. За її словами, після закінчення навчання за освітнім рівнем «бакалавр», американці відразу шукають роботу, а не вчаться далі. «Для американців важливо знайти себе і вирішити ким насправді хочуть бути, де працювати, яка у них ціль. Тільки пропрацювавши рік-два, вони розуміють навіщо отримувати подальшу освіту і вирішують вчитися на магістратурі та докторантурі», – пояснила координатор заходів компанії EducationUSA і порекомендувала учасникам зустрічі починати своє навчання з конкретної цілі.

Також, фахівець детально та покроково розповіла про особливості та перспективи навчання в США; підказала, що потрібно зробити, щоб стати студентом обраного закладу освіти; як і які фінансові можливості можна отримати від навчального закладу. «Оскільки, у США немає Міністерства освіти, то кожний навчальний заклад, а їх аж 5 тисяч, має різні навчальні програми, вимоги та вартість навчання. Звичайно, дуже важко знайти той, який підійде саме вам, але наш освітній центр абсолютно безкоштовно допоможе вам обрати найкращий для вас заклад вищої освіти», – поінформувала Неллі Петлик і додала, що  минулого року у США вчилося понад 1 мільйон іноземних студентів з яких 2 тисячі українців.  

Довідково: Мережа консультативних освітніх центрів EducationUSA – це глобальна мережа, куди входить понад 400 консультативних центрів, які фінансує Бюро з питань освіти і культури Державного департаменту США. Центри активно пропагують у всьому світі можливості отримання вищої освіти в США шляхом поширення точної, неупередженої, повної, об’єктивної та своєчасної інформації про акредитовані освітні заклади у США та консультують кваліфікованих кандидатів, пояснюючи, яким чином можна найкраще скористатися такими можливостями. Консультаційні центри EducationUSA в Україні пропонують широкий спектр консультативних послуг для осіб, зацікавлених у навчанні та проведенні наукових досліджень у США.

Більше інформації можна знайти на сайті educationusa.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *