У НУДФСУ обговорили роль публічного управління у розвитку регіонального та місцевого самоврядування.

У НУДФСУ обговорили роль публічного управління у розвитку регіонального та місцевого самоврядування.

У Національному університеті державної фіскальної служби України (далі- НУДФСУ) провели науково-практичний семінар з елементами тренінгу «Роль публічного управління у розвитку регіонального та місцевого самоврядування». Організувала захід кафедра менеджменту Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи (далі – ННІ ФБС). Метою семінару є розкриття особливості національної моделі, нормативно-правової та моральної регуляції державного управління в Україні.

Участь у заході взяли заступник директора ННІ ФБС Максим Житар, заступник директора з наукової роботи ННІ ФБС Валерій Павлюк, професор Київського національного торговельно-економічного університету Наталія Орлова, Голова Громадської ради Ірпінської міської ради, директор благодійного фонду «Фонд громади Приірпіння» Тетяна Лаговська, доцент кафедри менеджменту Алла Грушева, професор кафедри менеджменту Аліна Халецька та студенти групи МБ-16-1.

Науково-практичний семінар складався з двох частин – панельної дискусії та інтерактивного обговорення та базувався на вивченні основних областей знань у сфері державного управління, зокрема:

  • світоглядного змісту та інституційної системності державних цінностей (незалежності держави, громадянства, конституційних прав та обов’язків громадянина);
  • особистісних та групових ціннісних орієнтацій (свободи і відповідальності, інтересів і потреб);
  • конституційного забезпечення наступності цінностей держави, нормативно-правової

Варто зазначити, що актуальність проблемних питань в сфері державного управління пов’язана з особливостями національної моделі державного управління, викликами сучасного глобального розвитку української держави.

Наприкінці заходу учасники підвели підсумки семінару.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *