Курсанти відзначили 22-річницю Факультету спортивно-творчим святом

Курсанти та студенти Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (далі – Факультет) Національного університету державної фіскальної служби України (далі – НУДФСУ) влаштували спортивно-творче свято з нагоди 22-ої річниці Факультету. Свято давно стало традиційним і проходить щороку у рамках декади Факультету. Участь у ньому беруть курсанти та студенти різних курсів Факультету, які змагаються у спортивних та творчих конкурсах. Оцінюють змагання керівники Факультету.

Цього року участь у заході взяли 4 команди – І, ІІ, ІІІ курс курсантів та І курс студентів Факультету. За результатами 6-ти конкурсів, а саме, пісні, танцю, бігу 100 м, бігу 4х100, комічної естафети та конкурсу «Розсміши податківця», перемогу отримав ІІІ курс.

Варто зазначити, що саме цей курс перемагає уже третій рік поспіль і вважає, що у всьому заслуга їхнього начальника. «Завдяки організації, контролю та підтримці нашого найкращого і найулюбленішого начальника курсу Семена Бобіка ми змогли отримати перемогу, адже на підготовку у нас було лише 2 тижні. Ми репетирували кожну вільну хвилину, до шикувань, після, де тільки могли і як тільки могли. І ось результат плідної командної роботи», – розповів прапорщик ІІІ курсу Андрій Бегійович.

У свою чергу, начальник ІІІ курсу Семен Бобік зазначив, що йшов на свято за перемогою, адже йому дуже пощастило із курсом. «У мене дуже талановиті діти, а ще правильно організована робота і тому зовсім не дивно, що перемога наша уже третій рік поспіль», – підкреслив він.

На учасників та гостей заходу чекала святкова програма, а саме: вокальні номери «Мама, я танцюю» від Аліни Кулакевич та «Прірва» від Марії Андруліс; танцювальний номер від колективу «Імперіал»; рекорд Факультету із жиму штанги лежачи та показові виступи з рукопашного бою команди «Легіон».

Підсумком заходу стало нагородження переможців Спартакіади 2018-2019 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *