Відбувся випуск бакалаврів Навчально-наукового інституту права

Відбувся випуск бакалаврів Навчально-наукового інституту права

У Національному університеті державної фіскальної служби України (далі – НУДФСУ) відбувся випуск студентів за освітньо-кваліфікаційним рівнем вищої освіти «бакалавр» (далі – бакалавр) Навчально-наукового інституту права (далі – ННІП).

Участь в урочистостях взяли Перший віце-президент Національної академії педагогічних наук України Володимир Луговий, відповідальний секретар Союзу юристів України Володимир Яценко, керівництво НУДФСУ та директори Навчально-наукових інститутів, весь професорсько-викладацький склад ННІП, а також протоієрей церкви Святого Миколая Отець Василь Мандзюк.

Розпочався захід із вшанування хвилиною мовчання випускників ННІП, які загинули у зоні проведення ООС і стали творцями нової історії та прикладом для нових поколінь, а саме: випускника 2009 року Олександра Маломужа, випускника 2011 року Миколи Королька, випускників 2012 року Олександра Саєнка  та Володимира Лисатівського.

Ректор НУДФСУ Павло Пашко вітаючи випускників, зазначив, що якщо вони роз’їдуться по всьому світу, то світ, однозначно, стане кращим, але закликав подумати в першу чергу про Україну. «Чи стане кращою в такому випадку Україна? Ось яке питання треба собі задавати! Проте, якщо ви залишитеся тут і почнете працювати, щоб було добре вам, вашим рідним, країні, то через 20 років ви з гордістю скажете: «я – українець, я – громадянин цієї країни і я роблю її кращою», – закликав Павло Пашко і додав, що університет завжди радий бачити випускників у своїх стінах.

Відповідальний секретар Союзу юристів України Володимир Яценко привітав випускників від імені організації та його очільника Святослава Піскуна і закликав жити за Конституцією України. «Вітаю вас з вашим святом і не забуваймо, що за декілька днів День Конституції, день Основного закону України. Сьогодні все суспільство задається питанням чому ж в Україні так багато проблем, що не так зроблено? Ну, проблема очевидна – на превеликий жаль, ми не навчилися жити по Основному закону нашої країни. Тому, ваше головне завдання – навчитися самим і навчити українське суспільство жити, працювати так, як написано в Основному законі Україні», – зазначив Володимир Яценко та нагородив найкращих випускників Почесною грамотою Союзу юристів України і нагрудним значком «Кращий студент-юрист».

Перший віце-президент Національної академії педагогічних наук України Володимир Луговий запевнив випускників, що НУДФСУ – найкращий заклад вищої освіти. «Ви закінчили один з найкращих університетів країни і я вітаю вас з тим, що свого часу ви зробили правильний вибір. Пам’ятайте, що ви – найкращі у світі, слава українському народу», – сказав Володимир Луговий і нагородив Відзнакою Національної академії педагогічних наук України викладачів ННІП за особисті трудові досягнення у професійній діяльності, вагомий внесок у розвиток вітчизняної юридичної науки, активну педагогічну і громадську діяльність.

Підсумував вітальні слова директор ННІП Василь Топчій, який подякував батькам за дітей та дав випускникам настанови на літо. «Шановні батьки, дякуємо за чудових і прекрасних дітей, вони стали для нас рідними. Ми їх тимчасово, на літо, повертаємо у ваші руки, а на осінь чекаємо знову. Адже, якщо сьогодні зупинитися – це зупинитися на півдорозі. Тому, слухайте наказ директора на літо. Три дні вихідних, потім за книжки і успішно здаємо ЗНО у магістратуру», – закликав Василь Топчій.

Протоієрей церкви Святого Миколая Отець Василь Мандзюк благословив випускників святою водою і зазначив: «Здолає шлях, той, хто йде. Ключове слово тут «йде». Здолає – це зрозуміло, але якщо ви не будете йти – ви не зможете нічого здолати».

Крім цього, випускники проголосили клятву бакалавра-юриста; заклали мрії та побажання на майбутні 20 років у капсулу часу; провели посвяту випускниці у студентську організацію саморозвитку «KΔΦ»; відзначили кураторів випускних груп у спеціальних номінаціях і вручили їм Почесні грамоти; подарували гостям свята вокальні номери, а також разом із учасниками Культурно-мистецького центру «Сузіря» затанцювали прощальний вальс.

Більше фото за посиланням – https://drive.google.com/open?id=138MZ6aBwDZF22SXgH1v2PbA16hkY89tK

 https://drive.google.com/open?id=138MZ6aBwDZF22SXgH1v2PbA16hkY89tK

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *