Розширене засідання Вченої ради: підведено підсумки, окреслено нові завдання

Розширене засідання Вченої ради: підведено підсумки, окреслено нові завдання

В Університеті державної фіскальної служби України відбулося розширене засідання Вченої ради. Участь у якому взяв весь склад  Вченої ради, а також професорсько-викладацький склад Університету та працівники навчального закладу.

Захід розпочали вшануванням пам’яті захисників України, які віддали власне життя за рідну державу, хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіального комплексу Університету. Від нині, Указом Президента, 29 серпня, офіційно встановлено – Днем пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та відзначається щорічно.

Після цього, учасники підвели підсумки роботи Університету за 2018-2019 навчальний рік за різними напрямами роботи, а також окреслили нові цілі та завдання закладу вищої освіти на новий 2019-2020 навчальний рік, що стосуються, зокрема:

  1. Освітнього, наукового, міжнародного та інноваційного розвитку Університету державної фіскальної служби України.
  2. Затвердження освітньо-професійних програм підготовки здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем та за другим (магістерським) рівнем 2019 року вступу згідно з додатками 1; 2.
  3. Затвердження навчальних планів підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня та другого (магістерського) рівня 2019 року вступу згідно з додатками 1; 2.
  4. Особливості формування навчального навантаження науково-педагогічних працівників Університету ДФС України.
  5. Внесення змін до Правил прийому до УДФСУ у 2019 році.
  6. Затвердження Плану роботи Університету.
  7. Затвердження Положення про Університет третього віку «СВІТ».
  8. Затвердження Плану наукової роботи та ін..
  9. Щодо затвердження Комплексного плану виховної роботи Університету державної фіскальної служби України.

Довідково:

Для вирішення перспективних і поточних питань освітньої, наукової, інноваційної, господарської діяльності та міжнародної співпраці в університеті діє Вчена рада – колегіальний орган, створений у 1996 році. За період діяльності Вченої ради Університету проведено понад 200 засідань, на яких розглядались питання відповідно до повноважень та функцій Вченої ради, визначених у Положенні про Вчену раду університету.

Рішенням Вченої ради присвоєно вчені звання професора, доцента, старшого наукового співробітника більше ніж 360 науковим і науково-педагогічним працівникам, 26 як вітчизняним, так і зарубіжним діячам у галузі науки, освіти та відомим фахівцям-практикам звання «Почесний професор» Університету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *