Кафедрою психології та соціології було проведено День відкритих дверей для абітурієнтів зі спеціальності 053 – «Психологія»

Кафедрою психології та соціології було проведено День відкритих дверей для абітурієнтів зі спеціальності 053 – «Психологія»

27 вересня 2019 року кафедрою психології та соціології було проведено День відкритих дверей для абітурієнтів зі спеціальності 053 – «Психологія». З вітальним словом до учнів загальноосвітніх шкіл звернулась в.о. директора ННІ Гуманітарних наук УДФСУкандидат  Л.А. Весельська, яка довела до присутніх перечень можливостей університету як вищого навчального закладу, а також наголосила на наданні прекрасних умов студентам для подальшого набуття знань, професійної компетентності і вибору особистісної позиції. 

 Завідувач кафедри, доктор філософських наук, професор Льовкіна О.Г. висвітлила професорсько-викладацький склад кафедри, її основну професійну діяльність, навчальні дисципліни, закріплені за кафедрою, форми і методи психологічної роботи, перспективні напрями роботи кафедри.

 Посиленням позитивного психологічного впливу на школярів була лекція-діалог на тему: «Психологія як гуманітарна наука»  доцента кафедри, кандидата психологічних наук Клевець Л.М. Після її прослуховування учні набули духовної насолоди від пізнання нового матеріалу, а також долучились до професійної діяльності майбутнього психолога.

 Зануренню учнів у фахову діяльність сприяло проведення доцентом, кандидатом педагогічних наук Дєніжною С.О. тренінгу «Моя майбутня професія – психолог». Таким чином була створена атмосфера  взаємної інтелектуальної та емоційної активності.

Присутні з зацікавленістю і натхненням аплодували всім викладачам, висловили шляхи подальшої співпраці на шляху обраної професії «психолога». 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *