Творчий калейдоскоп-2019: перемога у скарбничці ННІ права

Творчий калейдоскоп-2019: перемога у скарбничці ННІ права

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ)  відбувся  ІІ етап фестивалю-конкурсу «Дебют першокурсника» – «Творчий калейдоскоп». Конкурс організував центр творчого розвитку та виховання студентів «Сузір’я» з метою об’єднати талановиту молодь в єдиному творчому пориві відстояти честь свого інституту.

Участь у конкурсі взяли: ННІ права; ННІ обліку, аналізу та аудиту; ННІ фінансів, банківської справи; ННІ економіки, оподаткування та митної справи, ННІ інформаційних технологій, ННІ гуманітарних наук, ННІ спеціальної фізичної та бойової підготовки та реабілітації, а також Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції.

Оцінювали конкурс заслужений працівник культури України Станіслав Федорович; ректор Інституту третього віку, керівник соціального проекту «Освіта впродовж життя» Леся Дзебчук; заслужена Артистка Автономної республіки Крим Наталія Пудрик, а очолив журі ректор УДФСУ Павло Пашко.

Учасники дуже креативно підійшли до конкурсу і показали чимало гумористичних, танцювальних, вокальних, інструментальних та ліричних номерів. Присутні вкотре переконалися, що в УДФСУ навчається дуже талановита молодь, а журі постали перед важким вибором. Проте, після довгої наради, було оголошено наступні результати: І місце – ННІ права, ІІ місце – Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції, а ІІІ – ННІ фінансів, банківської справи.

Переможці, які показали полотно «Університет без тата» за мотивами телепрограми «Хата на тата», пародіювали ректора Павла Пашка і Першого проректора з навчально-методичної та виховної роботи Олега Шевчука. Хлопці стверджують, щоб втілити образи керівників в життя, довелося переглянути чимало відео з їхніми виступами, ретельно спостерігати за їхніми манерами та повадками на парах, а також під час запису інтерв’ю.

«Я передивився чимало відео з Павлом Володимировичем, спостерігав за ним на парах та під час виступів на різних заходах, тому і вийшло правдиво», – поділився моментами підготовки першокурсник, який зіграв роль ректора УДФСУ – Владислав Горбенко.

«Я кожний день спостерігав за керівництвом, надихався їхніми тоталітаризмом, розумом, освіченістю, вони нас надихали на гру, на перемогу», – розповів першокурсник, який зіграв роль Першого проректора Олега Шевчука – Володимир Золотих. 

Хлопці зауважили, що перемогти їм допомогли велика кількість репетицій та колосальна підтримка рідного ННІ права. «Ми багато репетирували і дуже здружилися за цей час, а спільна жага до перемоги – це потужна сила. Крім цього, нам дуже допомагало керівництво та наставники нашого інституту. І ми дуже вдячні всім за підтримку», – підкреслили переможці.

УДФСУ вітає усіх першокурсників із дебютом, а переможців – із перемогою. І бажає всім не зупинятися на досягнутому, адже переможець – це не той, хто переміг одного разу, це той, хто не зупиняється ніколи!

Більше фото можна знайти, перейшовши за посиланням:  https://drive.google.com/open?id=10WlaAW_4SckMrpDkUEWSCsnEBtprLNxq

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *