Відбулась II Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні економічні, фінансові та правові питання в умовах євроінтеграції та глобальної конкуренції»

Відбулась II Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні економічні, фінансові та правові питання в умовах євроінтеграції та глобальної конкуренції»

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) провели II Міжнародну науково-практичну конференцію на тему: «Актуальні економічні, фінансові та правові питання в умовах євроінтеграції та глобальної конкуренції». Організовано захід Навчально-науковим інститутом фінансів, банківської справи (далі – ННІ ФБС) УДФСУ спільно з Ірпінським державним коледжем економіки та права (далі – ІДКЕП).

Участь в конференції взяли 130 науковців з різних навчальних закладів України та зарубіжних держав. Науковий комітет міжнародної конференції складається з 6 країн, а саме: Україна, Чеська Республіка, Молдова, Грузія, Болгарія та Республіка Білорусь.

Відкрили конференцію перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи УДФСУ Олег Шевчук, директор ННІ ФБС Михайло Кужелєв, директор ІДКЕП Оксана Пілевич, заступник директора ННІ ФБС Максим Житар, викладач ІДКЕП Надія Ковальчук, які привітали учасників і побажали плідної роботи в обговоренні актуальних економічних, фінансових та правових питань сучасності.

На пленарному засіданні виступити представники Національного університету біоресурсів і природокористування України, УДФСУ та ІДКЕП:

  1. Аліна Халецька, д.н.з держ.упр., професор, професор кафедри менеджменту УДФСУ, тема доповіді: «Публічне врядування для сталого розвитку в Україні»;
  2. Дмитро Жерліцин, д.е.н., доцент, професор кафедри економічної кібернетики Національного університету біоресурсів і природокористування України, тема доповіді: «Монетарний вплив на динаміки фундаментальних макроекономічних показників»;
  3. Лідія Клюско, к.е.н., доцент, доцент кафедри банківської справи та фінансового моніторингу УДФСУ, тема доповіді: «Оподаткування банківської системи в умовах глобальної конкуренції»;
  4. Юлія Вергелюк, к.е.н., доцент кафедри фінансових ринків УДФСУ, тема доповіді: «Використання передових цифрових технологій на фінансовому ринку»;
  5. Марія Слюсаренко, викладач ІДКЕП, тема доповіді: «Соціальна політика України в контексті інтеграції до ЄС: правовий аспект».

Подальше обговорення питань конференції відбувалося відповідно до 2 секцій:

  1. «Фінанси, управління та адміністрування»;
  2. «Економічні аспекти євроінтеграції України».

За результатами конференції буде видано збірник тез доповідей. Крім цього, наукові роботи учасників конференції можуть бути надруковані в електронному науковому фаховому виданні «Збірник наукових праць Університету державної фіскальної служби України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *