Тренінг в рамках проекту Інноваційні методики викладання

Тренінг в рамках проекту Інноваційні методики викладання

Як все ж таки чудово пізнати щось цікаве, зануритися в океан досі невідомих знань, та черпати з них все нове і нове, для особистого розвитку. Саме таким, чимось новим, став проведений тренінг в рамках проекту #Інноваційні_методики_викладання_в_правопросвітній_діяльності_ЮК_для_школярів_середньої_ланки_ЗОШ, як частина проекту “Посилення регіональної  та міжрегіональної співпраці юридичних клінік Київщини автором якого є #ЮК_Право_і_практика м. Біла Церква, який реалізується за кошти #Міжнародного_фонду_Відродження. Цей тренінг допоміг студентам-консультантам розкрити нові горизонти подачі навчального матеріалу в цікавій та доступній формі. #Цюприк_Наталія акцентувала увагу на дієвих та цікавих шляхах донесення інформації з використанням інтерактивних методів проведення тренінгів для школярів. Колектив НПЛ “ЮК” УДФСУ висловлює вдячність їй за проведений тренінг і має надію на подальшу співпрацю. 

Окрім цього був проведений майстер-клас керівниками якого були #Хома_Ірина та #Андреєва_Інна. Їм вдалося легко зацікавити слухачів і донести до студентів-консультантів відповідну інформацію. Слухачі дізналися, які соціально-психологічні аспекти слід враховувати щодо дітей, які потребують педагогічної уваги. Також Хома Ірина та Андреєва Інна продемонстрували на практиці методики роботи, які можна застосувати в групових заняттях. Під час майстер-класу їм вдалося встановити максимальний зворотній зв’язок з аудиторією, що дозволило ефективно провести даний захід. За це НПЛ “Юридична клініка”, в особі студентів-консультантів і викладачів їм дуже вдячна. Даний тренінг приніс максимальний результат. Маємо надію в подальшому практикувати та проводити подібні майстер-класи з Хомою Іриною та Андреєвою Інною.

Також в рамках даного заходу виступила з тренінгом #Ярош_Анна. Слід відмітити, що її виступ був дуже важливим та змістовним, адже він дозволив студентам-консультантам дізнатися про порядок оформлення методичних матеріалів, що має неабияке значення для навчального процесу в правопросвітницькій діяльності, за що їй ми безмежно вдячні.

Підсумовуючи вище сказане, зазначає те, що даний захід був направлений на організацію навчального процесу, на дієвих та цікавих шляхах донесення інформації до цільової аудиторії, на порядку формування матеріалу для проведення тренінгу.

Ми вдячні всім викладачам, студентам та організаторам, які були присутні на даному тренінгу, а особливо хочемо подякувати керівництву УДФСУ та директору ННІ права Топчію В. за сприяння в його проведенні. Маємо надію, що зможемо організовувати подібні заходи ще не один десяток разів!!!

#розвиваймося_разом #Мережа_ЮК #Регіональні_Проекти_ЮК #Іноваційні_методики_викладання в #правопросвітній_діяльності_ЮК #НПЛ_ЮК_УДФСУ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *