Перегляд фільму «Social networks as a way of modern communication»

Перегляд фільму «Social networks as a way of modern communication»

У рамках декади кафедри сучасних європейських мов Навчально-наукового інституту гуманітарних наук 27 листопада 2019 року відбувся відеопоказ документального фільму англійською мовою «Social networks as a way of modern communication». Глядачами стали студенти групи МПБ-19-1 Навчально-наукового інституту права.

Метою відеопоказу було покращення навичок аудіювання, збільшення словникового запасу та застосування на практиці знань та вмінь щодо різних видів мовленнєвої діяльності. Тематика документального фільмує досить актуальною і  пов’язана зі спілкуванням у соціальних мережах, загрозами, які чатують на користувачів популярних сайтів, а також із тими позитивними моментами, яке привносить у наше життя Інтернет спілкування. Тематика фільму, що цікавить сучасну молодь, дала змогу студентам легко зрозуміти значення незнайомих слів та інформацію в цілому, а також сприяла кращому запам’ятовуванню лексичних одиниць.

З метою оцінки засвоєння відеоматеріалу кожен учасник мав змогу виконати завдання, які стосувалися змісту переглянутого відео. Також ці завдання допомогли  зрозуміти, в якому саме напрямку потрібно рухатися, щоб підвищити індивідуальний рівень володіння англійською мовою.

Захід провела ст. викладач кафедри сучасних європейських мов Гужва Г.С.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *