В УДФСУ відбувся благодійний новорічний бал: діти-сироти отримають подарунки від Святого Миколая

В УДФСУ відбувся благодійний новорічний бал: діти-сироти отримають подарунки від Святого Миколая

           В Університеті державної фіскальної служби України відбувся благодійний новорічний бал. Організував захід Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (далі – Факультет) та громадська організація «Освітній простір» з метою культурного виховання студентів та курсантів, а також із благою місією – допомогти дітям-сиротам із дитячого будинку у місті Ворзель.

          60 пар учасників подарували присутнім не тільки вишукані бальні танці, а й казковий настрій та незабутні емоції, а студенти та курсанти Факультету заспівали новорічних пісень. Варто зазначити, що хореографами виступили самі студенти, які самостійно продумали святкове дійство від початку і до кінця.

          Проте, який же ж бал без короля та королеви? За це почесне звання змагалися 4 пари, які представили свої номери-візитівки, після чого серед них обрали найкращих. Голосування проходило шляхом збору коштів для дітей-сиріт, усі бажаючі могли пожертвувати гроші за улюблену пару і тим самим зробити когось щасливішими.

          За результатами голосування перемогли Лілія Попова та Креницький Ярослав, які зібрали 3530 гривень для дітей-сиріт і виграли поїздку до Праги на 5 днів.

          Уже наступного дня зібрані під часу балу кошти були передані дитячому будинку. Добрі справи робити легко і приємно! Тому, не будьмо байдужими, а разом зробимо світ кращим, а когось щасливішим!

Більше фото за посиланням https://fex.net/s/zt6bcvn

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *