Семінар від YouСontrol: відтепер в УДФСУ вміють виявляти ризикові фактори компанії та аналізувати її доброчесність

Семінар від YouСontrol: відтепер в УДФСУ вміють виявляти ризикові фактори компанії та аналізувати її доброчесність

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) аналітична система для комплаєнсу, аналізу ринків, ділової розвідки та розслідувань YouControl провела семінар-тренінг для курсантів та співробітників УДФСУ. Захід, який пройшов у спеціально облаштованій Аналітичній лабораторії Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (далі – ФПМ), організувала кафедра оперативно-розшукової діяльності. Участь у заході взяли Перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, проректор з питань підготовки кадрів податкової міліції-начальник ФПМ Василь Чмелюк, завідувач кафедри оперативно-розшукової діяльності Дмитро Мулявка, заступник завідувача кафедри оперативно-розшукової діяльності Андрій Лисеюк, заступник начальника кафедри фінансових розслідувань Олена Калганова, а також співробітники та курсанти УДФСУ.

Розпочав захід проректор з питань підготовки кадрів податкової міліції Василь Чмелюк, який побажав учасникам гарної роботи та отримати нові знання. Також, він висловив сподівання, що співпраця з YouControl буде довготривалою, а Аналітична лабораторія УДФСУ стане майданчиком для їхньої спільної роботи. «Сподіваюся, що наша Аналітична лабораторія стане тим майданчиком, де можна спільно створювати нові продукти з підготовки майбутніх правоохоронців та розслідувачів», – зазначив він і додав: «Потрібно відмітити, що на теперішньому етапі оперативно-розшукова діяльність у фінансових розслідуваннях базується і розпочинається саме з аналітичної діяльності і роботи з такими аналітичними площадками, як YouControl».

Експерт з навчання та розвитку системи YouControl Максим Боровик бажання співпрацювати підтримав: «З вас – бажання, з нас – ресурс!» та озвучив головне гасло компанії: «YouControl змінює бізнес-середовище». Після цього він розповів історію створення компанії та на основі реальних кейсів, показав учасникам, як виявити ризикові фактори у компанії та як аналізувати доброчесність компанії. Присутні мали змогу повторювати за спікером на своїх комп’ютерах необхідні кроки, що дозволило на практиці зрозуміти та опанувати отриману інформацію.

Нагадаємо, що 3 жовтня 2019 року УДФСУ та YouControl підписали Меморандум про співпрацю і взаємодію Того ж місяця було проведено перше навчання з користування системою YouControl для студентів 3-4 курсів кафедри управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики. 

За цей короткий, але дуже насичений період співпраці, компанією було надано близько 50 повних доступів до YouControl в комп’ютерних класах та лабораторії YouControl. Що дозволило студентам в стінах навчального закладу мати можливість користуватися YouControl й перевіряти ризикові фактори підприємства й визначати ознаки фіктивності чи доброчесності компанії. 

Варто зазначити, що YouControl — аналітична система для комплаєнсу, аналізу ринків, ділової розвідки та розслідувань. Система формує повне досьє на кожну юридичну та фізичну особу України на основі відкритих даних, відстежує зміни в держреєстрах та візуалізує зв’язки між афілійованими особами. Унікальна технологія дозволяє за хвилину отримати актуальну інформацію із понад 60 офіційних джерел даних. 

У межах соціального напрямку, із 2017 року YouControl співпрацює з більше ніж 20-а провідними вищими навчальними закладами, які отримують можливість безкоштовно користуватися системою, проходити навчання з користування відкритими даними. 

В YouControl переконані, що інвестиції в знання та в молоде покоління є надзвичайно потрібними для побудови прозорого ділового середовища в Україні в майбутньому. Студентам потрібно працювати із сучасними технологіями, йти в ногу із сьогоднішніми стандартами та вчитися на інформації про реальні компанії.

А в УДФСУ переконані, що ця співпраця дасть можливість готувати висококваліфікованих фахівців у сфері фінансових розслідувань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *