Психологічний  тренінг: удосконалення навичок роботи зі студентами та курсантами

Психологічний тренінг: удосконалення навичок роботи зі студентами та курсантами

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбувся психологічний тренінг для професорсько-викладацького складу на тему: «Закони групової динаміки. Методи впливу на формування позитивного соціально-психологічного клімату в студентській групі/курсантському взводі». Тренінг організувала та провела практичний психолог відділу організації виховного процесу та соціальних питань Наталія Давиденко з метою удосконалення навичок використання інтерактивних технік у роботі куратора при формуванні позитивного психологічного клімату в студентській групі/курсантському взводі.

Участь у заході взяли представники професорського-викладацького складу усіх Навчально-наукових інститутів та Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції, які мали можливість розширити уявлення про чинники формування позитивного психологічного клімату та особливості перебігу кожного з етапів розвитку групи. 

Варто відмітити, що під час виконання запропонованих психологом вправ, кожен учасник мав змогу продемонструвати і вдосконалити власні комунікативних здібності, долучитися до вивчення психологічних технік для подальшого їх використання на практиці.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *