І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Інвестування»

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Інвестування»

17 лютого 2020 року в  Навчально-науковому інституті фінансів, банківської справи Університету ДФС України відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Інвестування» серед здобувачів вищої освіти ІІІ-V курсів.

Організатором та відповідальною за проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади була кафедра фінансових ринків на чолі з д. е. н., професором, Заслуженим діячем науки і техніки України, завідувачем кафедри – Світланою Василівною Онишко

У олімпіаді взяли участь 25 здобувачів вищої освіти Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи.

З привітальним словом та побажаннями успіху і перемоги до учасників звернулися д.е.н., професор кафедри фінансових ринків Юлія Михайлівна Коваленко, к.е.н., доцент, заступник завідувача кафедри фінансових ринків з наукової та профорієнтаційної роботи Людмила Миколаївна Богріновцева, к.е.н., доцент, координатор студентського наукового гуртка кафедри фінансових ринків «Лідер» Юлія Юріївна Вергелюк та старший викладач, заступник завідувача кафедри фінансових ринків з навчальної та виховної роботи Тетяна Григорівна Венгуренко.

Учасники повинні були вирішити конкурсне завдання, яке включало 3 блоки: І – тестовий (20 тестів), ІІ – розрахунковий (2 задачі) та ІІІ – теоретичний (творче запитання). Максимальна кількість балів, яку могли отримати учасники – 100 балів.

За результатами І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Інвестування» перемогу в олімпіаді здобули:

І місце – Ясентюк Анастасія Сергіївна (група ФБД-17-2);

ІІ місце – Івашко Анастасія Олександрівна (група ФБД-17-2);

ІІІ місце – Глінкіна Ірина Іванівна  (ФБДі-16-4).

Переможці набули права представляти наш Університет у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Інвестування», що відбудеться 8-10 квітня 2020 року на базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Вітаємо учасників та бажаємо успіхів переможцям у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Інвестування»!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *