Відбулося засідання ректорату: обговорено успішні результати навчання у Moodle

Відбулося засідання ректорату: обговорено успішні результати навчання у Moodle

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбулося чергове засідання ректорату в онлайн режимі за допомогою платформи BigBlueButton. Участь у ньому взяли всі члени ректорату, відкрив засідання традиційно ректор навчального закладу Павло Пашко.

У першу чергу було обговорено стан виконання наказу УДФСУ від 11.03.2020 р. № 409 «Про заходи щодо запобігання розповсюдженню захворюваності на коронавірус COVID-19» та наказу УДФСУ від 17.03.2020 р. № 422 «Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19». Зокрема, дистанційне навчання з використанням електронної системи Moodlе та інших інформаційно-комунікаційних технологій у порядку передбаченому діючим законодавством здобувачів вищої освіти університету та його відокремлених структурних підрозділів всіх рівнів і форм навчання, курсантів кафедри військової підготовки, а також слухачів курсів підвищення кваліфікації, курсів з підготовки водіїв та курсів довузівської підготовки. 

Директори ННІ УДФСУ та начальник Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції  відзвітували про перші тижні дистанційного навчання. Вони відзначили успіхи використання системи Moodle, що показує і статистика користування системою. Динаміка активності користувачів у системі показує, що починаючи із 16 березня, щодня у Moodle заходить близько 2500 унікальних відвідувачів, а відео з каналу на Youtube-каналі Дистанційної освіти УДФСУ, де представлено відеоролики з покроковою інструкцією користування системою Moodle, було переглянуто майже 7500 разів. Також, учасники ректорату обговорили і знайшли вирішення проблемних питань, які виникали під час організації онлайн навчання. 

Крім цього, ключовими питаннями ректорату були проведення в університеті профілактичних та дезінфекційних заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 та санітарно-просвітницької роботи щодо недопущення інфекційних захворювань в університеті, а також чергування лікарів у Медичному центрі УДФСУ.

Нагадаємо, що від початку карантину, медцентр УДФСУ надає безкоштовну консультацію усім, хто потребує допомоги у питаннях щодо коронавірусу! 

Варто зазначити, що в університеті щодня проводиться моніторинг стану здоров’я здобувачів та працівників. На щастя, захворівших на коронавірус COVID-19 у навчальному закладі немає.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *