СК «Легіон» відзначає свою 3-тю річницю

СК «Легіон» відзначає свою 3-тю річницю

22 квітня 2020 року спортивному  клубу «Легіон» виповнилося 3 роки із дня створення. Він успішно функціонує на Факультеті підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (далі – Факультет) Університету державної фіскальної служби України (далі – Університет). Спортивний клуб був створений за ініціативи тоді ще курсанта Факультету – Олександра Харченка і свою назву отримав на честь Героя України, випускника Факультету, який захищав нашу державу на сході України, Сергія Цимбала з позовним «Легіонер». 

Наразі основу команди складають більше 40 спортсменів, які проявляють себе в таких видах бойових єдиноборств як: бойове самбо, бойове джиу-джитцу, ММА, хортинг, рукопашний бій, професійне карате та ушу-саньда. Також, до складу команди входять президент СК «Легіон» – інспектор кафедри СД та ОПП Факультету Університету – Юрій Брухно та старший тренер СК «Легіон» – тренер збірної Києва з бойового джиу-джитцу, провідний тренер Київської області Олександр Харченко. 

За роки існування, СК «Легіон» отримав чимало нагород в загальнокомандних заліках, зокрема, став Призером Кубку президента з рукопашного бою 2019, Чемпіоном області з бойового джиу-джитцу 2020, Чемпіоном області з хортингу 2018, Призером всеукраїнського турніру «Cortez Combat games» 2019 з ММА, Чемпіоном «Кубку націй» з хортингу, Призером всеукраїнського турніру з професійного карате, Чемпіоном всеукраїнського турніру з ММА «UAFC». Крім цього, було завойовано велику кількість звань та розрядів, а саме: 2 – МСМК, 8 – МС, 14 – КМС, 16 – перших дорослих розрядів.

Варто зазначити, що гордістю команди сьогодні є: Олександр Мухін – інспектор кафедри СД та ОПП (МС з бойового самбо; МСМК з ВСБ; МС з хортингу, чемпіон України з бойового самбо, призер чемпіонату України з ММА, чемпіон Європи з хортингу, чемпіон України з рукопашного бою, призер Кубку президента з рукопашного бою, чемпіон світу з ВСБ); Юрій Брухно – інспектор кафедри СД та ОПП (МС з хортингу, призер чемпіонату Європи з хортингу, призер чемпіонату України з ММА, призер чемпіонату України з бойового джиу-джитцу); Владислав Ющенко – курсант Факультету (МСМК з ВСБ, призер чемпіонату України з рукопашного бою, призер чемпіонату України з ММА, призер чемпіонату України з бойового джиу-джитцу, чемпіон світу з ВСБ); Владислав Балацький – курсант Факультету (КМС з бойового самбо, КМС з ММА, призер чемпіонату України з ММА, призер чемпіонату України з бойового самбо, чемпіон області з бойового джиу-джитцу, чемпіон України з Ушу-Саньда); Вадим Сулима – курсант факультету (чемпіон України з ушу-саньда, призер чемпіонату Європи з хортингу, призер Кубку Президента з рукопашного бою, чемпіон області з ММА); Олексій Крилач – курсант Факультету (МСМК з хортингу, призер чемпіонату світу з хортингу, призер чемпіонату області з ММА та бойового самбо, чемпіон області з бойового джиу-джитцу); Артур Чорний – курсант Факультету (МСМК з ВСБ, чемпіон світу з ВСБ, призер області з Хортингу). 

Бажаємо усім членам великої спортивної родини яскравих перемог, блискучих успіхів та нових спортивних досягнень! Будьте сильні духом і тілом, а найголовніше — будьте здорові! Нехай те, що вчора здавалось недосяжним, завтра стане прекрасною реальністю!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *