«Економічний вісник» відтепер представлений на платформі J-Gate

«Економічний вісник» відтепер представлений на платформі J-Gate

Науковий фаховий журнал «Економічний вісник. Серія: фінанси, облік, оподаткування», засновником якого є Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ), відтепер представлений на платформі J-Gate. Це бібліографічна база даних для доступу до світової літератури електронних журналів.  Як платформа для дослідників, вона представлена ​​у вигляді веб-сайту із доступом  до великої бази даних наукових досліджень.

Нагадаємо, журнал розміщено в міжнародних наукометричних базах даних, репозитаріях та пошукових системах: НБУВ, Crossref, Index Copernicus, Google Scholar, International Scientific Indexing (ISI), Advanced Science Index (ASI), Bielefeld Academic Search Engine (BASE), International Institute of Organized Research (I2OR), OUSI.

Як повідомлялося раніше, «Економічний вісник. Серія: фінанси, облік, оподаткування» включили до Переліку наукових фахових видань України і присвоїли категорію «Б». Відповідне рішення прийняла Атестаційна колегія Міністерства освіти і науки України.  А нещодавно наукове видання включили до наукометричної бази CiteFactor. Відтепер його читатимуть в усьому світі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *