Щоб надихнути студентів до навчання, наша випускниця розповіла про свою роботу в KPMG

Щоб надихнути студентів до навчання, наша випускниця розповіла про свою роботу в KPMG

14 травня 2020 року  о 13:00 в режимі он-лайн відбулася панельна дискусія «Податкове консультування простою мовою». Запрошеними гостями були представники  компанії KPMG Іванна Порохнюк та Юрій Самусь, консультанти компанії. В дискусії  приймали участь викладачі кафедри та студенти.Випускниця УДФСУ Іванна Порохнюк розказала про роботу в KPMG, як почала працювати та розвиватися після навчання.

   Обговорення  теми податкового консультування відбувалося в жвавому форматі. Всі учасники, а їх було біля 50 осіб, мали змогу задати питання, які їх цікавлять, гостям.

            Іванна Порохнюк та Юрій Самусь доступно розповіли про діяльність компанії KPMG, детально пояснили  техніку податкового консультування, якими навичками повинен володіти податковий консультант.  Також були обговорені наступні питання:

            – Що таке податкове консультування ?

            – Яку роль відіграє податковий консультант?

            – Що таке податковий меморандум ?

            – Про надання послуг в сфері корпоративних податків.

          Склад кафедри податкової політики на чолі з завідувачем кафедри Володимиром Осмятченком, щиро дякує нашим вчорашнім випускникам, а сьогодні штатним працівникам компанії KPMG, за участь в дискусії «Податкове консультування простою мовою» та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

 Іванна Порохонюк про роботу в KPMG. Як почати кар’єру ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *