Університет відкрив оновлений Медичний центр. Послуги зможе отримати кожен

Університет відкрив оновлений Медичний центр. Послуги зможе отримати кожен

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – Університет) відбулося офіційне відкриття оновленого Медичного центру, де відтепер зможуть отримувати медичну допомогу не лише співробітники, студенти та курсанти закладу вищої освіти, а й мешканці Ірпеня, Приірпіння та всієї України. В оновленому центрі створено комфортні умови для пацієнтів та медичного персоналу, а саме: проведено капітальний ремонт, встановлено нові меблі, повністю оновлено приміщення для прийому громадян та надання процедур, кабінети оснащені усім необхідним обладнанням, що відповідає вимогам сьогодення.

Участь у відкритті Медцентру взяли ректор Університету Павло Пашко, проректорка з науково-педагогічної роботи та інфраструктури Оксана Ярова, проректор з питань підготовки кадрів податкової міліції Василь Чмелюк, проректор з адміністративно-господарської діяльності Анатолій Скринник, директорка Медичного центру Університету Віта Боярчук, а також медичні працівники закладу.

Після урочистого перерізання стрічки було проведено екскурсію оновленим медичним закладом, під час якої присутні мали змогу побачити суттєві зміни, нове сучасне обладнання та ознайомитися зі спектром послуг, які зможе отримати кожен, хто цього потребує. Зокрема, серед послуг: профогляди, функціональна діагностика, ультразвукові та ендоскопічні дослідження, офтальмологічні та фізіотерапевтичні послуги, терапевтична стоматологія, магнітотерапія, кріотерапія, а також кабінет масажу та інші процедури. У закладі працюють досвідчені лікарі: гінеколог, дерматовенеролог, лор, офтальмолог, невролог, стоматолог, тощо.

Наразі Медцентр працює у звичному режимі, з дотриманням протиепідеміологічних норм.  А задля безпеки пацієнтів та медичних працівників у всіх кабінетах встановлено обладнання для знезараження інструментів.

Нагадаємо, що в Медцентрі встановлено ультрафіолетовий бактерицидний опромінювач (УФ-опромінювач), який може знезаражувати повітря в приміщенні навіть в присутності людей, що дозволить запобігти інфікуванню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *