Зустріч з майбутніми абітурієнтами

Зустріч з майбутніми абітурієнтами

14 листопада 2020 року в Університеті державної податкової служби України проходив День відкритих дверей. Кафедра сучасних європейських мов Навчально-наукового інституту гуманітарних наук традиційно провела низку заходів на платформі BigBlueBotton , до яких долучилися старшокласники Ірпінського регіону, міста Києва, Вінницької та Івано-Франківської області.  Увазі старшокласників  були  запропоновані наступні онлайн заходи:

Тренінг « Моя професія – перекладач».  Під час тренінгу були розглянуті основні аспекти професії перекладача. Старшокласники в ігровій формі поповнили та закріпили свої знання з англійської мови. Учасники розглянули лінгвістичні аспекти перекладу назв фільмів.

Мультимедійна презентація спеціальності 035 «Філологія» дала можливість учасникам заходу ознайомитися з перевагами підготовки майбутніх перекладачів кафедрою сучасних європейських мов.

Онлайн  англомовна вікторина « Англійський марафон».  Учні змагалися у знанні іноземної мови на інтерактивній платформі Quizizz за головний приз вікторини. Переможцем стала Копач Тетяна, яка набрала максимальну суму балів 17010. До трійки найкращих увійшли наступні учні : Ткачук Ольга, яка набрала 13700 балів і зайняла друге місце та Старик Марія посіла третє місце і набрала 12320 балів.  Учні були в захваті від вікторини і засвідчили це в чаті. Так, Копач Тетяна написала: «Вам дякую! Було дуже цікаво.»  Турунько Нікіта заначив : « Very Exciting.»  Переможців буде відзначено призами.

Програму заходів завершив  англомовний промо-ролик про Університет державної фіскальної служби України з участю викладачів кафедри сучасних європейських мов.

Всі проведені заходи справили позитивне враження на учасників.

 Кафедра сучасних європейських мов запрошує майбутніх вступників на навчання за спеціальністю 035 “Філологія” спеціалізації “Германські мови та літератури (переклад включно)”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *