«Руки геть від УДФСУ! Стоп реорганізації!»: студенти боряться за свій університет

«Руки геть від УДФСУ! Стоп реорганізації!»: студенти боряться за свій університет

Студенти Університету державної фіскальної служби України провели акцію протесту в соцмережах Instagram та Facebook під назвою «Руки геть від УДФСУ! Стоп реорганізації!»

Як відомо, наразі в університеті триває дистанційне навчання і студенти знаходяться вдома, у різних куточках України. Більшість небайдужих не змогли підтримати Альма-матер під час акції протесту під Міністерством фінансів України і вирішили це зробити у найпопулярніший спосіб з використанням можливостей соціальних мереж. Мета акції – бути почутими і зберегти університет! Саме тому, студенти публікували фото університету із надписом «STOP REORGANIZATION» та відмічали офіційні сторінки вишу, як доказ єдності та злагодженості. Студенти впевнені, що тільки разом можна здолати все!

Насамперед, студентський актив прагне спільними зусиллями відстояти університет і не допустити його реорганізації, адже для них важливо закінчити саме той виш, який особисто обирали і в якому мріяли вчитися. Вони знають, що реорганізація тягне за собою низку болючих дій, які призведуть до зміни назви навчального закладу та зриву випускних у майже 1000 студентів у січні-лютому 2021 року.

Загалом у соцмережах було опубліковано близько 200 постів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *