В УДФСУ провели День відкритих дверей в режимі онлайн

В УДФСУ провели День відкритих дверей в режимі онлайн

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбувся День відкритих дверей в онлайн режимі. Захід уже став традиційним і проходить два рази на місяць. Зауважимо, що на сьогоднішню зустріч зареєструвалося близько 400 осіб з різних куточків України. Найбільше гостей було з Київської, Житомирської та Вінницької областей, а також із міста Київ.
В.о. ректора Антон Монаєнко розповів учасникам зустрічі про особливості університету, як єдиного закладу вищої освіти, підпорядкованого Міністерству фінансів України, а також про можливості подальшого працевлаштування та перспективу трансформації університету в сучасний інноваційний науково-освітній хаб.
Крім цього, присутні отримали ґрунтовні роз’яснення щодо новацій вступної кампанії 2021 року, ознайомилися зі спеціальностями, освітніми програмами та перевагами навчання, мали змогу побачити навчальний заклад зсередини під час відеоекскурсій від директорів Навчально-наукових інститутів (далі – ННІ) і Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (далі – ФПМ).
Після цього, кожний учасник зміг перейти за посиланням на кафедри ННІ та ФПМ, щоб детальніше ознайомитися із спеціальності, які цікавлять, а також прослухати змістовні тренінги, цікаві майстер-класи та захоплюючі вікторини.
Такий формат зустрічі дозволяє ознайомитися із життям та діяльністю університету великій кількості бажаючих, які не мають можливості приїжджати до навчального закладу. Тому, ймовірно, що після завершення карантинних обмежень в УДФСУ не відмовляться саме від такого формату і поєднуватимуть його із зустрічами у реальному часі.
Наступний День відкритих дверей відбудеться 13 лютого 2021 року. Запрошуємо усіх бажаючих!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *