УДФСУ та «Наукові публікації» підписали Меморандум про співпрацю

УДФСУ та «Наукові публікації» підписали Меморандум про співпрацю

Університет державної фіскальної служби України (УДФСУ) розпочав співпрацю із компанією «Наукові публікації», яка спеціалізується у сфері наукового консалтингу та наукометрії і розвиває цю галузь з 2016 року. В.о ректора УДФСУ Антон Монаєнко та засновник компанії «Наукові публікації» Денис Пилипенко підписали Меморандум про співпрацю. Участь у заході взяли проректори, науково-педагогічні працівники, докторанти, аспіранти, співробітники університету та представники компанії «Наукові публікації».

У рамках співпраці, для учасників зустрічі відбувся семінар «Головні метрики сучасної науки та проблематика самостійної публікації», мета якого – презентація та обговорення головних наукометричних показників у міжнародних базах даних Scopus та Web of Science і проблем, що виникають у процесі підготовки самостійної публікації та засобів їх подолання. 

Присутні отримали інформацію як опублікувати статтю у зазначених базах даних. На обговорення було винесено ряд проблемних питань, зокрема:

– головні етапи публікаційного процесу;

– тонкощі оформлення робіт для подачі у міжнародні журнали;

– найчастіші помилки вчених під час підготовки статей;

– найважливіші наукометричні показники діяльності вчених;

– що таке журнали-хижаки? Ознаки та особливості;

– як підібрати якісне видання і не потрапити до хижацьких видань? 

УДФСУ висловлює вдячність представникам компанії «Наукові публікації» за змістовний семінар та сподівається на подальшу плідну співпрацю у рамках Меморандуму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *