В УДФСУ розпочали всебічний розвиток студентського самоврядування

В УДФСУ розпочали всебічний розвиток студентського самоврядування

В.о. ректора Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) Антон Монаєнко та депутат Ірпінської міської ради Сергій Когут провели робочу зустріч щодо налагодження співпраці між університетом та Ірпінською молодіжною громадською радою, яка діє при міськраді Ірпеня. Головна мета – розвиток студентського самоврядування та подальші перспективи працевлаштування студентів.

За підсумками зустрічі було визначено декілька важливих напрямків роботи, зокрема, включення студентів УДФСУ до складу Ірпінської молодіжної громадської ради та забезпечення їх стажуванням в Ірпінській міській раді.

Крім цього, студенти УДФСУ зможуть стати помічниками депутатів на громадських засадах, а також, за сприяння Ірпінської міської ради, взяти участь у міжнародних навчальних обмінах з питань екології, формування лідерських якостей та розвитку місцевого самоврядування тощо.

Нагадаємо, зовсім нещодавно студенти «Юридичної клініки» УДФСУ розпочали надавати безкоштовну юридичну допомогу населенню у Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) Ірпінської міськради. За консультацією можна звертатися у ЦНАП щосереди з 08:00 до 12:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *