Меморандум між УДФСУ та Ірпінською міською радою в дії

Меморандум між УДФСУ та Ірпінською міською радою в дії

На виконання Меморандуму про співпрацю між УДФСУ та Ірпінською міською радою 02 березня 2021 року кафедрою психології та соціології ННІ гуманітарних наук було організовано і проведено першу Комунікативну Сесію «Профілактика зниження суїцидальних ризиків в учнівських колективах» для психологів, соціальних педагогів, заступників директорів загальноосвітніх шкіл з виховної роботи.    

З вітальною промовою виступив директор ННІ гуманітарних наук, доктор філософських наук, професор, член-кореспондент НАПН України Євген Суліма, який зазначив цінність і важливість взаємодії Університету зі школами Ірпінського регіону і сподівання на подальшу співпрацю з метою розв’язання актуальних завдань сучасної освіти, педагогіки, виховання, всебічного розвитку особистості.

Учасники заходу навчилися розпізнавати насторожуючі ознаки людини у суїцидальній кризі, визначили захисні фактори особистості; відпрацювали алгоритм дій при допомозі дитині у стані гострої суїцидальної кризи. Здобули практичні навички первинної розмови, отримали контакти відповідних служб, на які варто спрямовувати  людей, які мають суїцидальні думки. Отримані матеріали стануть  у нагоді фахівцям для подальшої роботи в учнівських колективах і, сподіваємося, будуть корисними і дієвими для роботи з молоддю.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *