ФінТех Лабораторія провела ознайомчу лекцію для студентів УДФСУ

ФінТех Лабораторія провела ознайомчу лекцію для студентів УДФСУ

У рамках співпраці Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) та громадської спілки «Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній» відбулася перша ознайомча онлайн-лекція ФінТех Лабораторії.

Під час зустрічі учасники дізналися про те, що таке ФінТех Лабораторія та які її цілі, а також отримали нові знання про створення проєктів, розробку готового продукту, втілення креативних ідей в життя та заснування власного стартапу.

З метою допомоги кращим студентам університету в реалізації власного проєкту в одній із сфер – Fintech, EdTech, LegalTech, HRTech та RetailTech, ФінТех Лабораторія передбачає наступні форми взаємодії:

  • робота з експертами (лекції, семінари, менторство);
  • вибір теми та приєднання до команди проєкту, або започаткування власного проєкту;
  • робота в групах та створення пілотного проєкту;
  • доопрацювання проектів після пілотів;
  • презентація проєктів на конференції UAFIN.TECH 2021.

Відмітимо, що після вступної лекції буде оброблено всі заявки, які надійшли від студентів на участь у ФінТех Лабораторії, а пізніше – проведено онлайн зустріч-знайомство. Під час цієї зустрічі буде обговорено інтереси учасників та актуальні теми для формування розкладу подальших лекцій.

Нагадаємо, що УДФСУ та «Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній» підписали Меморандум про співпрацю, одним із завдань якого є допомога студентам в створенні власних стартапів. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *